keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Vuoroon tulee Etelä-Amerikka! :)

Jaahas, se olis tänä talvena reppureissu Etelä-Amerikkaan, jonne myöskin olen halunnut jo niin kauan, katselemaan niitä ihania ja kauniita maisemia ja nähtävyyksiä ja elämän menoa sielläpäin! Mutta onhan se jo tullut todettua, että useimmat unelmat toteutuu kun niitä tarpeeksi haluaa ja kun tekee vähän niitten asioiden eteen jotain :)

Lentolippuja en siis ihan vielä ole ostanut, mutta sekin tulee tapahtumaan ihan lähipäivinä. Yksi kaveri on jo reissaamassa sielläpäin ja aattelin et nyt ois hyvä mahdollisuus hypätä hänen seurakseen ja päästä pois Suomesta taas hetkeksi.
Eli tulossa taas budjettimatka, Couchsurfingia ja nauttimista! :)

Suunnitelmana olisi lentää joulupäivänä Cuscoon, Peruun ja tulla pois Rio de Janeirosta, Brasiliasta, siinä maaliskuun ekoilla päivillä. Eli parin kuukauden irtiotto luvassa, toivotaan että kaikki menee hyvin! :)

Kaikkihan on muuten melkein kunnossa, lentolippuja vaille kaikki. Sillä viime vuonnahan tuli jo otettua kaikki tarvitsemani rokotteet, vakuutus on voimassa, passi voimassa ja pakkaaminenkin käy nopeasti, eli ei muuta kuin kuukauden odottelu edessä.
Mutta sekin menee varmasti nopeasti, sillä huomenna lähden kaverini luokse Saksaan viettämään synttäreitäni, jonka jälkeen lähdenkin taas töihin vajaaksi viikoksi ja sit on pari viikkoa aikaa olla kotosalla pakaten ja jouluruokia tehden.

Ja kaikki jotka jaksatte mun selostuksia täällä lukea, niin laittakaahan kommentteja myös silloin tällöin, niitä on aina kiva lukea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti