tiistai 11. helmikuuta 2014

Foz do Iguacu

OArvatkaas mitä viime yön bussimatkal tapahtu?!..no rengas tietty puhkes bussista! Kiva kiva.
Jäätiin tien poskeen joksikin 3 tunniksi venaileen että saavat uuden bussin kuljettamaan meitä. Nukkuessahan se meni ja muuten ei mitään infoa kukaan tietenkään antanut, mutta n.klo 2.30 rahastaja huuteli käytävällä että nyt bussin vaihtoon. 
Eli saavuttiin joskus puoli yksi Foz de Iguazulle, lähelle siis Argentiinan ja Uruguayn rajaa myöskin, jossa on yhdet suuret vesiputoukset.

Mä kävin tänään katsomassa Brassien puolten putoukset, oli mahtavat ja kastuin melkeinpä läpimäräksi kun menin "Devil Throuthiin=paholaisen kurkku". Mutta eipä siinä kuivauksessakaan kauaa mennyt, kun ilma edelleen ihan polttavan kuumaa, taisi olla tämän päivän ennuste 103 fahrenheittiä...oisko se sit joku lähemmäs 40 astetta, ellei ylikin.
Ei näin kuumalla ilmalla edes huvita syödä, juonut kyllä paljonkin ja aamiaiseksi vedettiin jotkut pullat, mutta nyt vasta ilta ysiltä syötiin tonnikalasalaattia, kun ei aiemmin maistunut.

Huomenna mulla jatkuu matka vähän ylöspäin, Londrina nimiseen kaupunkiin, menen sinne yhden tutun luokse käymään, joka oli meidän kanssa samalla Uyunin retkellä. Kaisa lähtee sitten huomenna kai Paraguayn puolelle hetkeksi aikaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti