keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Londrina

Tullut viikko vietettyä Londrinassa kavereiden kanssa. Syöty hyvin, käyty vähän baarissa, kuunneltu sertanejoa, shoppailtu, kierretty ympäri kaupunkia....
Huomen lähden kohti Sao Pauloa, nähdään siellä sit joskus perjantaina taas Kaisan kanssa. Ollaan kai päivä tai pari ja sit kohti rannikkoa ja rantoja :)

Ai niin, kävinhän mä eilen ostaan uuden kamerankin. Ihanan pinkin Sonyn, kiva taas otella kuvia kun toimii hyvin! :) ..edellinen melkein 10v vanha kamera kun alko jo välillä hidastuun.. ;)

Tässä ihan muutamia kuvia täältä. Mukava, iso kaupunki, jossa on kaikenlaista. Ei ehkä niin suuria nähtävyyksiä ja muuta, mutta kiva varmaankin asuinkaupunkina.

Oonko muuten vielä maininnut, että brassit taitaa tällä hetkellä viedä voiton "maailman mukavimmat ihmiset"-tittelistä! Kaikki ollut joka paikassa niin mukavia, auttavaisia ja iloisia, eikä haittaa vaikkei aina kieltä tajuaisikaan.






1 kommentti:

  1. Hitsit kun makeen näköinen mesta! Pitääpä kuunnella sertanejoa, paikallismusa on aina hyvä juttu! Käyhän muuten kattoos mun blogia mun tulevasta ghanan reissusta, ghananrytmit.blogspot.fi

    VastaaPoista