sunnuntai 22. joulukuuta 2013

12,1

Toi otsikko on siis mun rinkkani kilomäärät, ei paha. Tosin uskon että se tulee pikkasen nousemaan tässä parin kuukauden aikana ;) Tai no ei varmaan ihan älyttömästi, sillä osa lämpimistä vaatteista on taas sellaisia vanhoja rytkyjä, jotka jätän sit Boliviaan varmaankin, sillä sen jälkeen ei tule enää niin kylmää maata kuin se. Niin ja mul on Kaisalle niin paljon suklaata ja salmiakkia, et siitäkin kevenee laukku, kunhan pääsen Cuscoon ;)

Tääl Helsinki-Vantaalla on parit muutkin matkustajat lähdös kotiin/matkalle, pikkasen täyttä meinaan. Ja taas tulin todenneeksi, että en koskaan mene Kiinaan! Yks sieltäpäin tullut mies ajoi kaksi kertaa mun nilkalle laukkukärryllänsä, niil on AINA niin kiire ja tunkevat, että ärsyttää. :)
Ja toinen on suomalaiset!! Ne ei osaa jonottaa! (itsehän siis sen olen oppinut, toivottavasti ainakin, uskon näin)
Kaks miestä etuili turvatarkastusjonossa, eikä kuulemieni puheiden mukaan ollut edes kiire lennolle, mutta eivät voineet hetkeä odottaa että kaks poikaa sai riisuttua vyönsä ja takkinsa pois, vaan päättivät tunkea väkisin eteen. Hihi, mut arvatkaas mitä?! Tällä toisella miehellä oli geelikynttilöitä ja jotain lihahyytelöä laukussansa, ja joutui jättämään ne sinne, koska ne oli "nesteitä", eikä saa viedä matkustamoon. Siitäpäs sai. ;)

Ihana lähteä tuonne kauas, missä kukaan ei stressaa eikä kellään o kiire. 

Hyvää joulun odotusta kaikille!..ois mullekin vielä maistunut vähän lisää jouluruoat, mutta joskus toiste sitten..



2 kommenttia:

  1. Mä syön sit huomenna sunkin puolesta!

    Mitä on geelikynttilät.. Ja oikeesti, lihahyytelöä.. Kai sullakin on maksamakkarat ja kahvinkeitin mukana?

    VastaaPoista
  2. On on....(kokeilen taas toimiiko tämä)

    VastaaPoista