tiistai 31. joulukuuta 2013

Arequipa

Eilen aamusta seitsemältä saavuttiin Arequipaan. Cruz del sur on hyvä bussiyhtiö, suosittelen! Oli mukavat bussit ja rauhallinen kuski. Ehkä liiankin rauhallinen, sillä saavuttiin tunti myöhemmin kuin mitä piti. Tai enhän mä tiedä mitä yöllä on tapahtunut, sillä mä nukuin aikast hyvin koko ajan.

Löysin netistä edullisen hostellin, vain muutamia kortteleita keskustasta, Friendly Backpackers AQP. Loistava hostelli. Edullinen, hyvä ja rauhallinen sijainti, tosi maukas aamiainen, mukava henkilökunta, siisti, wifi, keittiö (iso ruokakauppa lähellä), lämmin suihku. Ollut ilmeisesti auki vasta muutamia kuukausia, mutta varmasti tulee menestymään, jos jatkavat samaa rataa.

Eilinen päivä kierreltiin kaupunkia, käytiin syömässä pikku kebabit ja jädellä. Oltiin molemmat niin väsyksissä vielä yön jälkeen, ettei oikein jaksettu mitään.
Tänään sit kierteleen vielä vähän enemmän. Ja katsotaan mitä uuden vuoden juhlia keksitään, skumppapullo nyt ainakin käytiin jo ostamassa..ehkä sit keskustaan katsomaan vähän raketteja.

Täällä on lämmintä, aurinko paistaa ja mä löhöilen nyt riippumatossa..Kaisa lähti ahertaan kuntosalille.

Hyvää Uutta Vuotta Kaikille! Tehkää siitä vielä parempi kuin tämä mennyt vuosi ja toteuttakaa unelmianne! :)





2 kommenttia:

  1. Kebabia sielläkin :) Onko ihan turkkilaistyyppistä vai jotain paikallisempaa?

    Jeni

    VastaaPoista
  2. Se oli "turkkilainen" ravintola, nimestään päätellen (Turko)..mut niil oli pelkkää kanakebua, mut hyvää sekin oli.

    VastaaPoista