sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Aguascalientes-Cusco-Arequipa

Junalla lähdettiin aamulla Aguascalientesistä Ollantaytamboon. Oli ihan mukava matka, mutta kyllä voi sanoa että kun käveltiin se parin tunnin matka edellispäivänä, niin kyllä silloin vain näkyi paljon paremmin kaikki upeat maisemat.
Niin ja rinkkojenkin kanssa meni hyvin, päästiin junaan. Eli se 5kg painorajoitus tavaroille on enemmänkin vaan "vitsi". Tosin kyllä monet mäytti sinne nosevan pelkän pikkurepun kanssa, joten joku ehkä on sen säännön uskonut.
Saatiin myös hieman snacksiä ja juotavaa junassa, joka sisältyi matkan hintaan. 
Ollantaytamboon päästessä, vastassa on kymmenittäin kuljettajia haalimassa matkustajia pakujen kyytiin, joten siellä ei tarvi odotella eikä metsästellä kyytiä. Kymmenen solia maksoi meno Cuscoon ja matkalla näkyi jälleen upeita maisemia.
Ollantaytambo kyllä vaikutti ihanalta pikkukylältä, joten jos teillä on aikaa sielläpäin pyöriessä, niin jääkää vaikka yöksi.

Cuscoon päästessä vietiin pyykit pesuun, mentiin syömään, jonka jälkeen löydettiin Starbucks ja mentiin sinne ylikalliille kahville, sekä kuluttaan aikaa ja nettiin. Sillä oltiin Cuscossa yhden maissa päivällä ja bussi Arequipaan lähtee 20.30. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti