lauantai 21. joulukuuta 2013

Lähtö huomenna! :)

Hyvää joulua kaikille! ;)
Meillä vietettiin tänään osan perheen kanssa joulua, koska tosiaan mulla lähtö lähenee, yks yö enään omassa sängyssä tänä vuonna.
On sitä kyllä tänään tullut syötyäkin!..pikkasen liikaakin, mut miksipä ei, sillä seuraavan kerran saan ihania jouluruokia vasta vuoden päästä. Tai no, kyllähän osaa niistä tulee tehtyä keskellä kesääkin. Eli huono syy syödä liikaa.. :P ..mut ne vaan on niin hyviä!

Mut niin, huomenna kohti Helsinki-Vantaata, lento lähtee vasta viideltä illalla, mutta meen jo pikkasen aikasemmin kentälle, koska meen kahvitteleen kaverini kanssa sinne. Sama kaveri, joka juuri n. viikko sitten osti lennot Brasiliaan. Eli meitä tulee oleen kolme tyttöä sitten Rion karnevaaleilla! :) 

Pakattu on, vaikka vaikeaa oli päättää osaa vaatteista, jälleen kerran. 
Tässä alla tämän vuotinen tavara joka lähtee mukaan.


Kuvasta kyllä puuttuu pitkähihaset vaatteet, jotka laitan päälleni kotoa lähdettäessä ja makuupussi. Mutta melko samoilla tavaroilla lähden matkaan kuin viime vuonnakin. Nyt on tosin isompi rinkka. Viime vuonna mulla oli 40l, joka tosin riitti ihan hyvin, mut sit kun änkesin sinne loppu matkasta uusia vaatteita ja mm. riippumaton, niin alko yksi sauma vähän ratkeamaan. Mutta onneksi kotoa löytyi vielä toinen, oisko 50l rinkka, joka on vanha mutta ihan loistavassa kunnossa. Sinne jäi nyt vielä vähän tilaakin, voi vaikka ostella jotain pientä kivaa. :)

Huomen pitäis viel muistaa kentältä nostaa vähän euroja ja vaihtaa varmuudeks parit dollarit. Muuten uskon että kaikki asiat on kunnossa, toivottavasti.

Luulin että Cuscossa, Perussa, jonne ekana menen siis, olisi viileää, mutta just katsoin sään ja se näyttää 20-30 astetta, ei huono. Sitten vasta kun siirrytään Bolivian puolelle, niin alkaa ilmat viileneen, vähän päälle kymmenen astetta näytti olevan siellä.

Mut hei, yritän nyt saada nukutuksi, joten öitä ja kirjottelen varmaan taas jotain huomenna joltain kentältä, koska mulla on pieniä kivoja välilaskuodotuksia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti