keskiviikko 29. tammikuuta 2014

BA-Colonia-Montevideo

Viime yö Buenos Airesissa oli kauhea kaatosade ja jatkui aamulla myös. Me kuitenkin käveltiin 7 korttelia bussipysäkille, josta bussi vei meidät satamaan. Mutta arvatkaapa vaan kuinka märkiä oltiin, vesi vaan valui..

Niin ja yksi vinkki. Jos oot BsAs:ssa, ja käytät bussia/metroa. Tarvitsee ensin ostaa sellainen kortti, jota voi käyttää useampikin henkilö, maksaa 15pesoa ja siihen sitten voi ladata rahaa. Mutta korttia voi käyttää -10pesoon saakka, eli melkin pystyy sit viimeisinä päivinä käyttämään sen kortin arvon pois ;)

Lautta vei meidät Colonia de Sacramentoon, johon ihastuttiin ihan täysin. Tosi nätti pikkukaupunki, mutta "nähtävyydet/keskusta" kierrettiin ehkä puolessa tunnissa. Mutta ehdottomasti kannattaa viettää siellä päivä, on sen arvoinen.
Coloniassa tosiaan käveltiin, otettiin kymmenittäin kuvia ja käytiin syömässä. Eli n. kolme tuntia oltiin vaan kaupungissa, mutta sekin oli ihan ok. Ei siellä niin kauheasti tekemistä ollut, vaikka nättiä oikin.
Sitten bussiin ja kohti Montevideota, vajaa kolmen tunnin matka. Matkalla oli niin vihreää, ihan erilaista kuin muualla. Nousee Uruguay kyllä paaaljon Argentiinan yläpuolelle.

Montevideokin näytti iltasella mukavalta, huomenna käveleen taas, ottaan kuvia, puistoihin, ostoksille ym ym ym.
Täällä meillä on mukava couch taas, joka asuu hyvin lähellä bussiasemaa, oli helppo tulla asemalta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti