tiistai 7. tammikuuta 2014

Isla del sol-pettymys

Aamulla lähdettiin Isla del Solille. Ekana odotettiin veneen kapteenin saapuvan, eli lähdettiin n.45min. myöhässä. Venematka kesti 1,5t, jonka jälkeen meille jäi saarella oleskelua vain n.45min, siinä ehdittiin kävelemään kukkulan puoleen väliin, ja eikun takaisin veneeseen istumaan, joka oli puuduttavaa hommaa.
Eli oltiin aikast pettyneitä retkeen. Eli ihan hyvä että pysähdyttiin katsomassa Perun puoli Titicaca-järvestä, nyt voin suositella niitä saaria enemmän. Tosin että yöpymispaikkana Copa oli paljon mukavempi, kuin Puno.
Meille myös sanottiin, että oltaisiin puolen päivän aikaan takaisin. No, oltiin sitten yhden jälkeen satamassa, äkkiä rinkat hakeen hostellilta ja sitten bussia odottaan, jonka lähtö oli puoli 2. 
La Paziin saavuttiin puoli 6, ja meillä on täällä tän matkan eka majoitus Couchsurfingin kautta, joka on ihan hyvä asia, sillä kaupunki on toosi suuri ja joissain paikoissa/asioissa tarvii olla varuillaan, joten on hyvä saada myös vähän paikallista avustusta. 
Käytiin just syömässä kaikki yhdessä tässä lähistöllä olevassa kuubalaisessa paikassa ja oli tosi hyvä idea tälle illalle! Ruoka, juoma ja seura oli hyvää, väsyneenä ja bussimatkan jälkeen, nyt on hyvä mennä nukkumaan. Paitsi että täällä on tosi viileää, eikä lämmityksistä ole tietoakaan, mutta onneksi on makuupussit mukana!
Huomenna sitten vähän enemmän tekemistä, niistä kertoilen myöhemmin, mutta huomenna tapahtuu yksi mun tän reissun kohokohdista ;) :D 

Hyvää yötä!

2 kommenttia:

  1. Sinulla kävi huono tuuri matkanjärjestän suhteen. Omalla retkelläni Isla del Sol:lle lähdettiin 8.30. Venematkaan meni varmaan samat 1,5h. Ensin kierrettiin koko porukalla kierros. Sen jälkeen sai valita paluun veneelle tai patikoida saaren poikki. Meistä varmaan kymmenkunta valitsi tämän pienen vaelluksen. Vaelluksen jälkeen oli vielä aikaa syödä. Lipun minulle myynyt henkilö on kirjoitellut lippuuni ajat 16.00 ja 17.30. Ja kyllä me joskus puoli kuuden aikoihin oltiin satamassa. Itselleni jäi ihan positiivinen fiilis kyseisestä saaresta.

    VastaaPoista
  2. Joo niitä on niin monia matkanjärjestäjiä. Me ei haluttu koko päivän kierrosta, koska ei olla mitään "patikointi-ihmisiä". Sattui vaan huono tuuri meille tuon suhteen, mutta ehti siinä vähän näkemään jotain :)

    VastaaPoista