sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Viña del Mar, parte 2 :)

Eilinen päivä oli mahtava, yks parhaimmista tällä reissulla ja tuntui kuin olisi lomalla. :) Myös sen takia, että saatiin olla mahtavan couchin luona, ja että saatiin nukkua kaksi yötä peräkkäin sängyssä! Luksusta sen jälkeen, kun ollaan monesti nukuttu yksi yö hostellissa ja seuraava bussissa jne..
Eikä meitin couchin asuntokaan huono ollut. Näkymä rannalle melkein alapuolella, korkea rakennus, josta löytyi myös mm.kuntosali, uima-allas, grillipaikka, leffahuone, lasten leikkipaikka...
Eilen oltiin uima-altaalla, meitin couch ja sen kaveri vei meidät ajelulle maaseudulle, jossa mentiin myös yhdelle heidän tutun pitämälle "rancholle", jossa oli mm. uima-allas.
Syötiin paikallisia ruokia ja illalla lähdettiin isommalla porukalla Valparaisoon katsomaan vähän yöelämää ja olipas ihanaa pitkästä aikaa tanssia kunnolla salsaa ja merenguee ym. :)
Tämä aamu vähän venähti, kummasti nukutti. Mutta tänään vihdoin saatiin syötyä cevicheä, jota ollaan mietitty jo monesti Perusta lähtien. Oli ihan hyvää, vaikken mikään suuri merenelävien ystävä olekaan.
Nyt ollaan Santiagossa, jonne päästiin autokyydillä. Eilen tavattiin yksi meitin couchin kaveri, joka oli Viñassa käymässä, mutta asuu Santiagossa, joten hän ystävällisesti lupasi kyyditä meidätkin. Joka oli myös kivaa vaihtelua bussissa istumisen sijaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti