perjantai 3. tammikuuta 2014

Copacabana, Bolivia

Rajanylitys Boliviaan sujui hyvin, rauhallinen raja. Bussilla tultiin Punosta kolmisen tuntia, sitten bussin kyydistä pois, Perun poliisin ja immigrationin kautta kävellen rajan yli, jossa vielä piti käydä tietenkin Bolivian puolen immigrationissa saamassa leima passiin.
Rajalta ei ollutkaan enää kuin vartin matka Copacabanalle ja heti tykkäsin paljon enemmän tästä paikasta, kuin Punosta. Eli muut jotka mietitte pysähtymisiä Titicacalla, niin tulkaa vaan suoraan Copalle, jos mahdollista.
Täällä on paljon värikkäämmän näköistä, kun Puno taas oli harmaa betoniröykkiö. Tää Copa näyttää myös olevan melkoisesti hippien suosima paikka.
Otettiin hostelli heti plazan viereltä, tässä on kaikki sitten lähellä. Maksetaan hostellista 60 boliviaanoa (6€)/hlö/yö, eli ihan ok hinta. MUTTA puolet halvemmallakin olisi majotuksia ollut, tosin tiedä sitten oisko niissä wifit ym, mitkä on aikast tarpeellisia nyt että voi suunnitella taas matkan jatkumista. 
Huomenna mennään Isla del Solille ja tää päivä rentouduttiin ja käveltiin yhdelle kukkulalle. Ollaan nyt n.3800m ja kukkula oli yli 4000m, alkoi korvissa hieman sattumaan kun noustiin, mutta näkymät oli mahtavat!
Käytiin syömässä ihanat katuhampparit ja isot mangomehut, 10 boliviaanoa (1€). Oli hyvää! :P
Varattiin myös bussi La Paziin huomiseksi, joka lähtee iltapäivällä, sopivasti saarikierroksen jälkeen.




1 kommentti:

  1. Vajaa vuosi sitten olin samoissa paikoissa ja pidin myös Copacabanasta paljon enemmän kuin Punosta. Kelluvat saaret ei oikein sytyttäneet.

    VastaaPoista