sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Buenos Aires-shopping

Aamu venähti pitkään, herättiin kyl ajoissa, mutta vaan laiskoteltiin ja oltiin netissä. Välil reissaaminen on raskasta, joten pitää sitä välillä olla vaan paikallaankin. :)

Eilen sit tosiaan illalla mentiin syömään sen mun kaverin kanssa ja kun Argentiinassa ollaan, niin pitihän sitä lihaa syödä. Valittiin sellainen parilla, eli saatiin kai n. kymmentä eri lihaa maisteltavaksi, vähän juustoa myös ja perunoita. Hmm, oli ihan ok, mutta vähän kuivia lihoja. Eli ei mitään erityistä, täytyy kokeilla Uruguayssa uudelleen, jos löytyisi parempi paikka.

Kahden maissa lähdettiin shoppaileen "Oncelle". Se on yksi alue tässä lähistöllä, missä on halpoja kauppoja. Mut ei ostettu yhtäkään vaatetta eikä kenkiä, vaikka piti. Löydettiin vaan parit rihkamat ja vyöt ym. Tulipahan halvaksi ;)

Äsken tultiin kämpille, kun oltiin myös katsomassa "Bomba de Tiempoa". Myöskin tässä ihan kävelymatkan päässä. Sellainen musiikkiesitys, soittavat rumpuja ym. Ihan hienon näköistä ja kuuloista, vaikkei ihan loppuun saakka jaksettukaan olla. 
Huomenna puolen päivän jälkeen lähtee lautta kohti Uruguayta, matka kestää Colonia de Sacramentoon noin 1,5t, kai. Eli lyhyt matka.
Coloniassa aateltiin olla päivä ja sitten ottaa parin tunnin bussimatka Montevideoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti