maanantai 13. tammikuuta 2014

San Pedro de Atacama

Vau (taas) mikä päivä! :)

Aamusta tosiaan ennen viittä lähdettiin katsoon geysereitä, josta matka jatkui aquas termalille, oli niin kuumaa vettä alkuun kun viileästä ilmasta sinne meni, mutta niin ihanaaaaa!
Sitten aamiainen, nopea pysähdys Laguna Verdellä, josta meidät vietiin rajalle toiseen bussiin ja immigrationien kautta Chileen. 

Nyt ollaan San Pedro de Atacamassa, ja on kuuma! Pieni hiekkainen kylä, paljon turisteja ja hinnat tuplaantui heti kun ylitettiin raja. Pankkiautomaatit ei anna meille rahaa, mut koitetaan uusiks huomenna. Onneks jäi vähän boliviaanoja, niin käytiin vaihtaas ne ja päästään syömään. 
Hostellikin löytyi, edullisimmasta päästä, mutta hyvä ja siisti ja mukava henkilökunta + kolme kissanpentua! :)

Nyt pieni siesta, syömään ja lähdetään muutamien tuntien retkelle, jossa ensin käydään suolaisella laguunilla (siellä kellui ihan älyttömän hyvin), sen jälkeen makeassa vedessä, jonka jälkeen ajettiin vielä suolajärvelle. Eli jotenkin samantyyppinen retki, kuin mitä tuossa kolmen päivän aikana tehtiin, mutta olihan se kiva nähdä näitä Atacamankin maisemia.
Niin ja täällä on yksi suomalaisen miehen omistama baari, löydettiin se jo, mutta ei ainakaan vielä käyty..suomenlippu siellä sisällä näytti liehuvan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti